Over Dorcas - Life Essentials Academy

Wil Jij Met Vertrouwen
Aan Je Bedrijf Werken?

Dan ben je hier op de juiste plek…

Wie Ik Ben:

Dorcas van der Smissen

In 2002 ben ik als ondernemer begonnen. Nadat ik een aantal jaren geleden een periode van grote uitdagingen meemaakte, merkte dat ik door alle gebeurtenissen mijn drive en passie verloren had. Ik wilde dit veranderen en weer het plezier in mijn leven en mijn bedrijf terug halen.

In 2009 kwam ik in aanraking met NLP en leerde ik hoe ik mijn ongewenste gedachten en patronen beter kon doorbreken. In 2010 startte ik met mijn NLP Practitioner-opleiding. Ik ontdekte bij mijzelf en bij anderen hoe effectief de methoden kunnen zijn. 

Om anderen en mezelf nog beter te kunnen helpen, heb ik vervolgens de NLP Master Practitioner gevolgd, de Trainers opleiding, Systemisch Werk (Familie- en Bedrijfs-Opstellingen) en de ADHD Coach Opleiding.

Daarnaast heb ik mij verdiept in Marketing en verscheidene trainingen hierin gevolgd.

 Sinds 2015 ben ik Internationaal Gecertificeerd NLP-trainer. 

"Everyday I have the power
to change my story".

De naam van mijn bedrijf Life Essentials Academy is ontstaan omdat ik steeds meer besefte dat het is. In welke fase van je leven je ook bent, je komt steeds weer nieuwe uitdagingen tegen. Omdat zowel jij, als je omgeving zich verder ontwikkelen en groeien.

Daarbij speelt een belangrijk aspect in elke fase van het leven: gehoord, gezien en begrepen. Wanneer dit er voldoende kan en mag zijn, ontstaat er meer ruimte voor verdere groei en ontwikkeling. Maar ook rust, ruimte en vrijheid.

De afgelopen jaren heb ik honderden mensen, waaronder ondernemers, geholpen om te groeien en succes te ervaren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Ik neem graag de tijd voor je. Via de button hieronder kun je contact met mij opnemen.

Of plan via deze link direct een Gratis Gesprek in.

Wat Anderen Zeggen:

"Werken met Dorcas is een bijzondere ervaring geweest! Zij heeft me geholpen om oude en ongezonde overtuigingen te herkennen en te veranderen. Dorcas heeft me de tools gegeven om weer te kunnen verbinden en mijn leven te transformeren!"
Ann Pogoda-Malone
Office Manager
“Dorcas als coach is een goede keuze als je even niet meer weet welke kant je op wilt in je leven. Ik heb haar hulp gevraagd in een periode waar ik een belangrijk besluit te nemen had. Met doortastende vragen, compassie en een geniale oefening kon ik mijn richting kiezen; van harte aanbevolen!”
Hugo Bakker
BusinessCoach
Scroll naar top